Inschrijven Competitie 2017

knltb-logo 100De herfst blaast de bladeren van de bomen over baan 1 en ook de KNLTB wintercompetitie met 2 teams van onze club begint. Vanaf nu is de inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie en de drie Nieuwe Stijl competities geopend, aan beide competities kun je bij ons deelnemen. Voor meer informatie over beide competities klik hier. De inschrijfperiode voor al deze competities loopt tot 12 december aanstaande.

We hopen ook dit jaar met een groot aantal ploegen de KNLTB competities te bemannen waarbij we weer flink wat kampioenschappen in de wacht kunnen slepen. Op de meeste dagen is er nog mogelijkheid om in te stromen, bestaande teams hebben voorrang, vervolgens is het first come first serve principe van toepassing. 

Voor 12 december a.s. kun je je inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie en competitie nieuwe stijl. Je kunt je per team of individueel inschrijven (wij nemen dan contact met je op voor een passend team). Voor meer informatie klik hier. Of ga direct naar het inschrijfformulier voor het voorjaar of de competitie nieuwe stijl.

De Doornakkers