knltb-logo 100De KNLTB competitie van dit voorjaar loopt al weer op zijn einde: 4 tot 5 teams zijn nog in de race voor het kampioenschap: anderen strijden voor hun eerste overwinning of punt. Op alle dagen wordt door éénieder weer met veel plezier getennist.

 

Competitie Afsluiting, Huldiging & Feestavond 11 juni

Ook via deze weg informeren we wie er mee wil doen met het tennissen tijdens afsluiting op 11 juni aanstaande. Ieder lid van de Doornakkers is welkom op deze middag. We spelen die dag een onderling toernooi, aansluitend eten we met zijn allen, worden de kampioenen gehuldigd en maken we er nog een mooie avond van. De middag zal aanvangen om 14 uur met koffie und kuchen! Het avondeten zal ergens tussen 18 en 19 uur geserveerd worden. Opgeven kan tot en met de zesde competitie dag, inschrijven kan door je naam op de lijst te vermelden in het paviljoen of per  mail aan ons door te geven voor eind mei (stuur even aantal personen tennis (14 uur) en eten (18 uur) inclusief namen naar technische-commissie@tv-dedoornakkers.nl). De keuze voor het eten is nog niet gemaakt, verwacht hiervoor een bijdrage tussen de 5 à 10 euro per persoon te betalen op de dag zelf.

 

Inschrijven najaarscompetitie voor 1 juni!

Vorig jaar hebben we met een grote delegatie (8 teams) deelgenomen aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Steeds meer teams kiezen ervoor ook te spelen in het najaar, soms in een andere samenstelling. Bij onze club is vooral de zaterdag goed gevuld, maar we spelen in principe al gewenste soorten. In het najaar worden wat minder competitiesoorten aangeboden, klik even op deze link om te zien welke klasse dit jaar wordt georganiseerd: competitiesoorten najaar. De najaarscompetitie wordt in zijn geheel in september en oktober afgewerkt, zie onderstaand.

Speeldagen-najaarscompetitie-2016

Inschrijven kan individueel maar liever nog per team door te antwoorden op deze mail, wil je zeker weten dat je alle benodigde informatie in hebt gevuld gebruik dat even deze link: inschrijven najaarscompetitie. Dit allemaal voor 1 juni aanstaande.

 

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN