In de afgelopen jaren is er al verscheidene keren een bericht op de website verschenen dat er een grote behoefte is aan extra ondersteuning bij het poetsen van het paviljoen. Tot op heden zijn er 4 dames die dit op vrijwillige basis doen. Het is een elke week terugkomend karwij dat altijd moet gebeuren en dat ook elke week gebeurd. Omdat het werk is waarop gerekend wordt door alle leden, schone kantine, schone wc’s, schone kleedkamers en douches en door de meeste mensen ook niet als het leukste werk wordt gezien, wordt voor dit werk een vrijwilligersvergoeding/onkostenvergoeding gegeven. De vereniging houdt zich hierbij aan de belastingtechnische regels zodat er zowel voor de dames als voor de vereniging geen gedoe met de belastingdienst ontstaat.

Maar waar gaat het nu om?:

Wie wil dit groepje uitbreiden?: 1x per week invallen als het nodig is op maandagmorgen, meedraaien bij speciale gelegenheid (bijv. Open Toernooi) en tijdens de competities extra inspringen.

Wat levert het op?:

Blije gezichten bij de leden, een gezellige ochtend, en een leuke bijverdienste (belastingvrij)

Vragen en/of aanmelden:

Bij Marjan Mansveld, telefoon: 040-2814752

Maak gebruik van deze mogelijkheid! Er wordt op jullie gerekend.

Namens het bestuur,