Prijswijzigingen Paviljoen

Afgelopen zaterdag, 30 maart 2019, heeft een algemene ledenraadpleging omtrent het paviljoen plaatsgevonden. Mede door de finaledag van de clubkampioenschappen was er een hoge opkomst en een grote diversiteit aan leden. Door jullie inbreng was de raadpleging een succes. De barprijzen zullen per vandaag, 1 april 2019, verhoogt gaan worden. Dit was noodzakelijk aangezien de prijzen al enkele jaren niet mee waren gestegen met de inkoopprijzen. Naast de prijzen is ook de manier van betalen besproken. Het bestuur en de paviljoen commissie hadden als voorstel om over te gaan naar enkel pinnen in verband met de risico’s die gelopen worden met contant geld in het paviljoen. Op dit voorstel kwam positieve kritische feedback van de leden, enkele zaken dienen nog uit gewerkt te worden zoals de communicatie zodat iedereen op de hoogte is als het ingevoerd gaat worden. We sturen er de komende maanden op aan dat per 1 juli 2019 binnen het paviljoen enkel per pin betaald kan worden. Op deze manier hopen we met ‘t Paviljoen weer een financieel gezonde weg voor de komende jaren te hebben ingeslagen.