KNLTB Voorjaarscompetitie update

Zaterdag 6 april gaat de KNLTB voorjaarscompetitie weer van start. Er zijn weer veel nieuwe teams en gaan met veel plezier gewoon. lekker. tennissen. Alle bestelde ballen zijn uitgeleverd en de dispensaties aangevraagd. Wedstrijdformulieren die je aan Ted kan geven zul je dit jaar niet meer vinden, de wijzigingen in het wedstrijdformulier vind je hieronder, ieder team moet zijn eigen uitslagen in gaan voeren via mijnknltb.toernooi.nl.

Wedstrijdformulier

Er zijn een aantal veranderingen rondom het wedstrijdformulier, waar we jullie ook hier van op de hoogte willen stellen. Het boekje wat we vanuit voorgaande jaren kenden is er niet meer. Het is nu slechts een enkel formulier op een A4 (zie bijgaande foto). Het bovenste gedeelte is nog herkenbaar, waarbij bij aanvang van de speeldag de singles en dubbels worden opgeschreven door beide teams. Dubbelspelopstelling mag nog worden gewijzigd tot 15 minuten voor aanvang van de eerste partij in de spelsoort. Het onderste gedeelte worden de wedstrijden en uitslagen opgeschreven.

Vanuit de KNLTB is het dan verplicht om de uitslag direct digitaal in te voeren via de website https://mijnknltb.toernooi.nl. De tegenstander controleert dit waarna jullie het definitief verzenden naar de KNLTB. Dit is dan ook de reden dat het niet langer mogelijk is om de stand later door iemand anders in te voeren (bijvoorbeeld de TC of Ted Winters), we moeten het echt allemaal zelf gaan doen.

We hebben er als TC voor gekozen om jullie deze losse formulieren niet mee te geven, maar als blok in het paviljoen te leggen. Deze liggen achter de bar in een van de lades. Dan kunnen jullie per wedstrijddag een formulier afscheuren. Het is dus niet meer de bedoeling om de formulieren in de boxen hangende in de gang te gebruiken. Er is de mogelijkheid om de uitslagen in te voeren via de iPad waar ook de muziek wordt afgespeeld. Op een mobiele telefoon gaat het echter ook prima. Het is echter wel handig om je inloggegevens voor de KNLTB bij de hand te hebben.

Meer informatie kunnen jullie lezen op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen-invoeren/. Voor de teams waar zelf online uitslagen invoeren compleet nieuw is helpen wij jullie graag op weg, met het controleren van de inloggegevens en het oefenen bij het invoeren. Stuur even een bericht naar ons of bel ons op via de ledenlijst of clubapp.

Mochten er nog andere vragen zijn dan horen wij het graag!

Groeten van de Technische commissie,

Anouk Sprokel, Suzanne van Laak, Pim van Loon, Jeroen Kluytmans