KNLTB Voorjaarscompetitie update

Zaterdag 6 april is de KNLTB voorjaarscompetitie weer van start gegaan. Er zijn weer veel nieuwe teams en gaan met veel plezier gewoon. lekker. tennissen. Alle bestelde ballen zijn uitgeleverd en de dispensaties aangevraagd. Wedstrijdformulieren die je aan Ted kan geven zul je dit jaar niet meer vinden, de wijzigingen in het wedstrijdformulier vind je hieronder, ieder team moet zijn eigen uitslagen in gaan voeren via mijnknltb.toernooi.nl of de Clubapp. Ook vind je nog even een update voor het schoonhouden van de keuken en het aanhouden van onze sluitingstijden: we moeten het gezellig houden voor iedereen, ook voor de buurt.

Wedstrijdformulier

Er zijn een aantal veranderingen rondom het wedstrijdformulier, waar we jullie ook hier van op de hoogte willen stellen. Het boekje wat we vanuit voorgaande jaren kenden is er niet meer. Het is nu slechts een enkel formulier op een A4 (zie bijgaande foto). Het bovenste gedeelte is nog herkenbaar, waarbij bij aanvang van de speeldag de singles en dubbels worden opgeschreven door beide teams. Dubbelspelopstelling mag nog worden gewijzigd tot 15 minuten voor aanvang van de eerste partij in de spelsoort. Het onderste gedeelte worden de wedstrijden en uitslagen opgeschreven.

Vanuit de KNLTB is het dan verplicht om de uitslag direct digitaal in te voeren via de website https://mijnknltb.toernooi.nl of via onze KNLTB Clubapp. De tegenstander controleert dit waarna jullie het definitief verzenden naar de KNLTB. Dit is dan ook de reden dat het niet langer mogelijk is om de stand later door iemand anders in te voeren (bijvoorbeeld de TC of Ted Winters), we moeten het echt allemaal zelf gaan doen.

We hebben er als TC voor gekozen om jullie deze losse formulieren niet mee te geven, maar als blok in het paviljoen te leggen. Deze liggen achter de bar in een van de lades. Dan kunnen jullie per wedstrijddag een formulier afscheuren. Het is dus niet meer de bedoeling om de formulieren in de boxen hangende in de gang te gebruiken. Er is de mogelijkheid om de uitslagen in te voeren via de iPad waar ook de muziek wordt afgespeeld. Op een mobiele telefoon gaat het echter ook prima. Het is echter wel handig om je inloggegevens voor de KNLTB bij de hand te hebben.

Meer informatie kunnen jullie lezen op https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen-invoeren/. Voor de teams waar zelf online uitslagen invoeren compleet nieuw is helpen wij jullie graag op weg, met het controleren van de inloggegevens en het oefenen bij het invoeren. Stuur even een bericht naar ons of bel ons op via de ledenlijst of clubapp.

Opruimen Keuken en Sluiten Paviljoen

Tijdens de Competitie dagen willen we wederom alle teams, dus ieder lid vragen om extra op te letten om meer af te wassen en schoon te maken dan dat men vuil maakt in de keuken. Bij Doornakkers kan je zelf koken en heb je als teams veel vrijheid, maak hier goed gebruik van door allemaal samen het netjes te houden voor elkaar en de gebruikers de volgende dag. Met onze nieuwe buren moeten we extra opletten met onze sluitingstijden als het gaat om geluid en licht overlast: om 23 uur moet het, met uitzondering van door Doornakkers vooraangekondigde activiteiten, stil en rustig zijn voor de buurt. Dit betekent dat we iedereen vragen om met de barvrijwilligers te sluiten om uiterlijk middernacht en alles opgeruimd achter te laten voor de jeugd volgende ochtend. Op deze manier willen we zorg dragen dat we tijdens de afsluiting en huldiging van de KNLTB competities, tijdens het Open Toernooi eind juli genoeg krediet hebben opgebouwd in de buurt. Zodat we in goed overleg met iedereen juist dan wat langer door kunnen gaan, we kunnen niet anders.

Mochten er nog andere vragen zijn dan horen wij het graag!

Groeten van de Technische commissie,

Anouk Sprokel, Suzanne van Laak, Pim van Loon, Jeroen Kluytmans