KNLTB-pas afhalen & Afschrijving contributie

Zaterdag 9 maart zal de contributie voor verenigingsjaar 2019 afgeschreven worden. Het incassantnummer is: NL16ZZZ402355150000.

Op maandag 25 of dinsdag 26 maart dient de KNLTB pas worden opgehaald: Marianne zal aanwezig zijn tussen 20:00 en 21:30 uur. De nieuwe KNLTB pas is meerdere jaren geldig en zal dus niet meer de speelsterkte vermelden. Vanaf 1 april werkt enkel nog de nieuwe KNLTB pas op de toegangspoort. Graag herinneren wij ook hier eenieder er aan om de poort tot het park te allen tijde te sluiten nadat je naar binnen bent gegaan en niet open te laten staan.

Tijdens de Clubkampioenschappen en dus ook op 25 of 26 maart zal ook onze nieuwe sponsor Planet of Tennis een standje ingericht hebben waarin zij jullie zullen adviseren in alles wat ze voor tennis te bieden hebben: Rackets, Kleding, Schoenen en accessoires. Dit zie allemaal online en in de winkel voor dezelfde beste prijs met een goeie service!