We gaan weer met de junioren op TVdD aan de slag. Afgelopen vrijdag ben ik, Tim van der Donk, toegetreden tot het bestuur. Samen met nieuweling in de commissie Melody Mijnsbergen en de jeugdbegeleiders die er al waren gaan we er tegen aan. Met de jeugd als doelgroep is nog een enorme slag te slaan en daar ligt dus een leuke uitdaging voor ons, die we heel graag met de nieuwe tennisschool Gijs en hun trainers aan willen gaan!

Hier hebben wij heel veel leuke ideeën over die we snel samen met tennisschool Gijs gaan uitwerken en gaan  aanpakken! Ik zal me veel laten zien bij jeugdactiviteiten en Tenniskids competities (worldtour). Onlangs zijn Melody en ik naar een hele leuke, interessante workshop van de KNLTB over tenniskids geweest.

Vanaf medio maart gaat de Worldtour van start en gaan we starten met onze nieuwe tennisschool. De zondag ochtend begeleiding zal daarom vanaf maart ook helemaal in het teken staan van de Worldtour! Kom daarom allemaal naar de zondag ochtend begeleiding na de carnavalsvakantie (25 feb en 4 en 11 maart), zodat we met z’n allen goed voorbereid zijn op de Worldtour!

Wij als nieuwe juniorencommissie willen graag nauw gaan samenwerken met tennisschool Gijs en de trainers. Dus mochten we iets kunnen betekenen of heb je vragen en/of opmerkingen dan horen we deze graag! Spreek ons gerust aan op het tennispark of app/bel/mail.

Voor de ouders of kinderen die geïnteresseerd zijn in de Worldtour kunnen ook altijd al even een kijkje nemen op ons juniorengedeelte en  www.tenniskids.nl, hier vindt je veel informatie en leuke promotie!

Tot snel op of rondom de tennisbaan!

Sportieve groeten,

De juniorencommissie.

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN