Na een sneeuwachtige winter waarin helMarellaas wat veel lessen uitvielen door weeromstandigheden en ziekte is inmiddels de inschrijving voor de zomertraining bij Marell Sports alweer gestart. De wintercyclus wordt gewoon afgemaakt in de inhaalweken. Daarna zal in de week van 10 april de zomercursus van start gaat. Deze zal eindigen in september, waarbij in de zomervakantie geen lessen zullen worden gepland.

De afgelopen 2 cursusrondes ontvingen we de wens van veel deelnemers om op tijd de groepen en speeldata te publiceren. Dit kan alleen als iedereen zich op tijd in schrijft. Daarom sloot op 1 maart de inschrijving, maar dit is verlengd tot 15 maart! Marell maakt dan 23 maart de indeling op basis van ieders voorkeur bekend: na-inschrijving om groepen compleet te maken volgt eventueel daarna.

Deze cyclus bestaat uit 18 lessen voor senioren en 20 lessen voor junioren. Inschrijven kan rechtstreeks via de website van www.marellsports.com

Op onze website vind je het lesreglement en het trainersteam: onze vaste trainers zijn nog altijd Ben van der Bruggen, Tom Marell en Koen Collart.

 

Startdata
Zomercursus 2017, Start: 10 april 2017  Aantal lessen: 18 voor senioren en 20 voor junioren

Kosten zijn € 39,25 per maand (6 termijnen) voor senioren en € 24,00 per maand (7 termijnen) voor junioren.

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN