Inschrijven Najaarscursus Tennis BMT

Inmiddels is BMT hard bezig de najaarscursus vorm te geven. Vanaf komende week zijn er ongeveer 25 nieuwe junioren en senioren die deelnemen aan de introductietrainingen. De huidige lesdeelnemers en de nieuwe groepen zijn allemaal van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de najaarscursus welke na de herfstvakantie in de week van 30 oktober aan zal vangen. Inschrijven voor de cursus kan tot en met 21 oktober aanstaande via de website van BMT. De conceptplanning wordt voor de herfstvakantie gecommuniceerd, zodat eventueel wijzigingen door verhinderingen nog kunnen worden doorgevoerd. Klik voor meer informatie even op het verdere bericht, hier staat ook nog nieuws over wijzigingen in de trainers bij Doornakkers.

  • De cursus voor senioren omvat 18 lessen en kost 6*39,25 Euro.
  • De cursus voor junior omvat 16 lessen en kost 5*24,50 Euro.
  • De introductie cursus junior omvat 10 lessen 3*24,50 Euro, er vanuit gaande dat het kind het tennis erg leuk vind kan dit worden verlengd naar de periode van 16 lessen zodat deze weer aansluit op de voorjaarscursus.

Betaling kan per i-deal of automatische maandelijkse incasso door BMT.

Wijzigingen vaste trainers

Na 4 jaar les geven bij Doornakkers op maandag en dinsdag gaat Ben van der Bruggen stoppen met zijn lessen bij Doornakkers en voor zichzelf aan de gang als clubtrainer bij TV Balledonk in Heeswijk Dinther. Hiermee moest BMT bekijken welke trainers beschikbaar waren om les te komen geven bij het groeiend aantal lessen bij Doornakkers. In overleg met het bestuur heeft BMT aangegeven graag ook Koen Collart dan volledig in te zetten bij TV Pieter Breughel. Wij danken Ben en Koen namens Doornakkers voor hun jarenlange enthousiasme tijdens de trainingen.

Hiermee kwam de ruimte om op maandag tot en met donderdag met twee nieuwe trainers te gaan werken: Pim Marell en Tom Marell zullen vanaf de herfstvakantie in dienst van BMT de lessen bij Doornakkers gaan verzorgen. Johan Gruijters blijft hierbij aanvullend de 2e trainer op donderdag.

De Doornakkers