Desiree stopt per 1 oktober als trainster voor TSG en daarmee Tennisvereniging de Doornakkers. Voor de afronding van de zomercursus en de lessen tijdens de wintercursus zal TSG zorgen voor een waardige opvolger. Wij danken Desiree voor haar actieve, leerzame en enthousiaste bijdrage aan het tennis voor veel van onze junior leden en beginnende tennissers. Sowieso tennist ze lekker bij ons door. Onderstaand nog een bericht van Desiree:

Via deze weg wil ik jullie informeren over het feit dat ik ervoor heb gekozen om vanaf 1 oktober voor een andere tennisschool te gaan werken. Dit betekend helaas ook dat ik zal stoppen met het verzorgen van de trainingen bij TV De Doornakkers. Het afgelopen 1,5 jaar heb ik les mogen geven aan vele leuke groepen en heb ik het heel erg naar mijn zin gehad binnen de vereniging. Daarom heb ik ervoor gekozen om nog wel lid te blijven van de vereniging en zo dus ook competitie kan blijven spelen met mijn leuke competitiegenootjes!

Jullie zullen mij dus nog wel regelmatig op de club zien rondlopen.

Groetjes, Desiree