De Bardienstplanning wordt sinds afgelopen jaar gedaan met KNLTB.Club dienstenplanner. Sindsdien kunnen leden hier ook zelf hun dienst selecteren, de bardienstregelaar plant beschikbare diensten enkele maanden vooruit. In het loop van het jaar zul je, als seniorlid (17 tot en met 70 jaar), nog af toe een herinnering ontvangen om je 2 diensten zelf te plannen. Op deze manier hopen we het nog makkelijker te maken voor jullie!

Je kan inloggen met een zelfgekozen wachtwoord: zie link in mail die je vandaag gaat ontvangen: met deze gegevens kan je dan ook inloggen op de Doornakkers Clubapp, zie ook andere bericht.

Per 1 januari 2019:

• blijft het voor seniorleden (17 tot en met 70 jaar) verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien;
  • als je van tevoren weet geen bardienst te willen draaien, kun je deze afkopen voor € 15,- per bardienst. Ook ga je ermee akkoord dat dit bedrag tegelijk met je contributie via automatische incasso door de vereniging wordt geïnd: Je moet dit wel opgeven voor 1 februari 2019. Ben je hier later mee dan sturen we je voor het lopende jaar nog een betaalverzoek.
  • het indelen van de bardienst kan je zelf doen via de dienstenplanner van de KNLTB. Het wachtwoord hiervoor heb jezelf gekozen, via de mail die je afgelopen jaar of bij het lid worden hebt ontvangen: bij vragen hierover mail even naar webmaster@tv-dedoornakkers.nl. De Bardienstregelaar plant open diensten enkele maanden vooruit. Nog niet ingevulde diensten worden dan 2-3 weken vooruit opgevuld: het kan dus nog steeds voorkomen dat je ingedeeld wordt: maar de keuze is aan jou, kies zelf!
  • als je een toegewezen bardienst niet kunt draaien moet je zelf vervanging zoeken. Geen bardienst draaien door niet op komen dagen betekent een boete van €15,-.
  • als je meer dan 2 bardiensten wilt draaien, geef dit door dan plaatsen we je op een lijst. Boven de 2 verplichte bardiensten, heb je recht op een vergoeding van € 15,- per bardienst. Hoef je deze niet dan komt het bedrag ten goede aan een nader te bepalen doel binnen de club. Als 70 plusser mag je uiteraard ook nog bardienst op je nemen: laat dit weten aan de bardienstenplanner of selecteer gewoon online een dienst: dit is van harte welkom.