Ondanks onze inspanningen, kan de informatie op deze website niet volledig zijn. Het is wellicht niet volledig up-to-date of kan niet van toepassing zijn op bepaalde omstandigheden.

We zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden (anders dan bedrieglijke voorstelling van zaken) op deze website. Beslissingen die u neemt op basis van informatie op deze website zijn uitsluitend uw verantwoordelijkheid. Tennisvereniging de Doornakkers aanvaard geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, speciale, gevolgschade of andere verliezen of schade, van welke aard dan ook uit de toegang tot of het gebruik van de Tennisvereniging de Doornakkers website of enige informatie hierop aanwezig.

Copyright
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle inhoud van deze website en zijn downloads zijn rechtstreeks eigendom van Tennisvereniging de Doornakkers tenzij anders vermeld. Alle rechten zijn voorbehouden aan Tennisvereniging de Doornakkers.

Het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy mits redelijk is voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is niet toegestaan deze site te framen.

U bent verantwoordelijk voor het naleven van alle van toepassing zijnde wetten op het auteursrecht.

Informatie op de website
De informatie en aanbevelingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd. Tennisvereniging de Doornakkers verstrekt door middel van deze site informatie over zijn producten en diensten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ledenlijst en bardienstlijst
De leden- en bardienstlijst zijn in te zien door alle leden van de vereniging (door in te loggen met gebruiksnaam en wachtwoord). Hier staan naam- en adres- en telefoongegevens van de leden vermeld. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit mailen naar ledenadministratie@tv-dedoornakkers.nl .

Tennisvereniging de Doornakkers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige andere website, inbegrepen een websites via welke u toegang heeft verkregen tot onze website of waartoe u toegang krijgt via deze website. Tennisvereniging de Doornakkers zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden in verband met andere sites of voor links hiernaar.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op:

Tennisvereniging De DoornakkersLOGO 100x100
Fernhoutstraat 1
5642JL Eindhoven
tel: 040-2812282

KvK: 40235515, Eindhoven

 

 

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN