marellDe Najaars trainingscurus van Marell Sports bij Doornakkers is weer verder gegroeid. Voor zowel junioren als senioren zijn er nog verschillende plaatsen beschikbaar. Trainen is iets heel anders dan vrij spelen of thuis op de bank TV kijken. Het is absoluut de beste manier om te leren tennissen of het allemaal eens op te poetsen. De planning van de trainingen op maandag tot en met donderdagavond is rond, voor junioren en senioren, er zijn nog wat beschikbare plekken, hiervoor kan je nog inschrijven. Klik op meer voor het overzicht.

openplaatsenwinter2016

Mocht er nog een plekje voor je tussen staan schroom dan niet contact op te nemen met Marell of onze technische-commissie@tv-dedoornakkers.nl.

Onder andere door nieuwe instroom na introductielessen en aanmeldingen voor een beperkt aangeboden Groupon trainingsblok van 5 lessen is er op alle niveau’s voor ieder wat wils. De Groupons waren bij Marell snel uitverkocht. Nu instromen kan tegen normaal tarief a 39 euro per maand voor senioren, voor junioren gelden aantrekkelijke andere tarieven.

Mocht je deze winter nog niet willen spelen: Er volg in het voorjaar (april) weer een nieuwe actie met introductielessen voor nieuwe klanten beginners en gevorderen bij de trainers van Marell Sports.

GEWOON. LEKKER. TENNISSEN