Inschrijfformulier Maak Kennis Met Tennis

Om kennis te maken met tennis, is het mogelijk om bij Tennisvereniging de Doornakkers éénmalig een introductielidmaatschap af te sluiten: Maak Kennis Met Tennis, hierdoor kun je vrijblijvend een half of heel jaar het tennissen uitproberen. Voor junioren tot 17 jaar is er een Maak Kennis met Tennis – Junioren.

Maak Kennis Met Tennis wordt aangeboden van 1 april tot 30 september en 1 oktober tot 31 maart. Je kunt je nu al inschrijven. Inschrijven voor MKMT  Junioren en Senioren kan gewoon via het inschrijfformulier voor nieuwe leden: “Inschrijven Nieuwe Leden”. Het tarief voor een half jaar MKMT is 65 euro.

Dit alles tegen een gereduceerd tarief.  Tijdens deze introductieperiode wordt je direct lid van de KNLTB, waardoor je ook externe toernooien en de KNLTB competitie kan spelen. Vrij spelen kan bijna altijd en we zullen proberen je zo snel mogelijk met andere beginners te laten samen spelen.

Alle kennismakingsabonnementen zijn vrijblijvend maar je stroomt wel automatisch in als lid van de vereniging in het nieuwe verenigingsjaar. Eventueel kun je tijdens je kennismakingsperiode afmelden tot uiterlijk 30 september of voor het einde van het jaar (31 december). Na het aanleveren van je pasfoto wordt je KNLTB pas gemaakt, na bericht kan je deze dan af komen halen in ‘t Paviljoen.

Heb je nog aanvullende vragen, laat ze ons dan weten door middel van een e-mail naar onze ledenadministratie, of telefonisch via Marianne van de Akker (tel: 040-2451830). Wie weet zien we elkaar binnenkort op de tennisbaan?